Dierproefvrijnl

Je hebt het misschien wel de afgelopen tijd langs zien komen, de 'strawberry look' make-up trend die door Hailey Bieber het leven in is geroepen. Het is een simpele make-up look en de nadruk ligt voornamelijk op één product; blush! In een TikTok video legt Hailey stap voor stap uit hoe zij tot deze make-up look komt. Zie hieronder alle stappen met verschillende dierproefvrije opties.

banner hailey nieuw nieuw

Foto: Instagram.com/haileybieber

  1. Skin prep

Een goede basis is natuurlijk het halve werk. Je make-up look ziet er nóg beter uit op een huid die goed gehydrateerd en verzorgd is.

hb skin prep

2. Natuurlijke wenkbrauwen

Bij deze make-up look horen hele minimale, natuurlijke wenkbrauwen. Het is heel simpel; borstel je wenkbrauwen met een spoolie en houd ze in positie door een goede wenkbrauwgel te gebruiken.

hb brows

3. Cream Bronzer

Een goede bronzer is essentieel en brengt weer wat extra kleur in je gezicht. Tip om de look helemaal compleet te maken: breng met een oogschaduwkwast ook wat bronzer aan op je ooglid!

hb bronzer

4. Concealer

Een concealer is ideaal om huidverkleuringen en oneffenheden te camoufleren. Ook kun je het gebruiken om huiddelen waar schaduw op valt lichter te maken om zo wat extra dimensie toe te voegen in je gezicht.

hb concealer

5. Blush!

Blush is onmisbaar in de 'strawberry make-up look'! Bij deze look wordt er vrijwel altijd gekozen voor een liquid of een cream blush, deze zijn makkelijk te blenden en zijn in het algemeen minder vlekkerig dan poeder varianten.

hb blush

6. Highlight

Highlighter is in deze look optioneel maar kan net voor dat extra beetje 'shine' zorgen waar je naar opzoek bent.

hb highlighter

7. Sproetjes + eyeliner

Met een bruine eyeliner kun je een minimale wing toevoegen die opvalt maar er toch ook natuurlijk uitziet. En nog een pluspunt; met dezelfde bruine eyeliner kan je hele kleine sproetjes toevoegen aan je gezicht door lichtjes met de tip van de pen stipjes op je wang te zetten.

hb eyeliner

8. Mascara

Dramatische nepwimpers zijn onmisbaar in de wereld van make-up, maar bij deze look laten we ze toch echt even achterwege. Mascara op je eigen wimpers zorgt voor een natuurlijke en schone look.

hb mascara

9. Lipliner + 'lipblush'

Last but not least; omlijn je lippen met een lipliner. Toch nog iets extra's toevoegen? Doe wat liquid blush uit stap 5 op je lippen!

hb lipliner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *