Dierproefvrijnl

Skincare

Zie hieronder de lijst met dierproefvrije skincare:

 • albert heijn (eigen merk)
 • beauty of joseon
 • biodermal
 • bondi sands
 • bubble
 • burts bees
 • bye bye blemish
 • byoma
 • clay and glow
 • coco & eve
 • cosrx
 • dermalogica
 • dove
 • drs leenarts
 • drunk elephant
 • elf
 • embryolisse
 • essence
 • fenty skin
 • florence by mills
 • foamie
 • garnier
 • glow recipe
 • hannah
 • happy soaps
 • hema (eigen merk)
 • it cosmetics
 • kneipp
 • kruidvat (eigen merk)
 • kylie skin
 • lush
 • mad hippie
 • muze skincare
 • one two free
 • pacifica
 • paula’s choice
 • pixi
 • purito
 • rhode
 • selfless by hyram
 • simple
 • the body shop
 • the inkey list
 • the ordinary

Zie je bepaalde merken nog niet tussen de lijst staan? Dit kan omdat ik nog contact met ze aan het opnemen ben. Ik vermeld alleen merken op de lijst waarvan ik zeker ben dat ze geen dierproeven gebruiken, op geen enkel punt in hun productieproces. Let op; dierproefvrij betekent niet automatisch vegan, dit kan verschillend zijn per merk en productlijn.

Heb jij een eigen merk en wil je graag op de lijst vermeld worden, neem dan contact met mij op om te zien of je aan de voorwaarden voldoet.

Natuurlijk zijn er nog veel meer dierproefvrije merken. Ik probeer deze lijst zo relevant en up-to-date mogelijk te houden, maar ik kan natuurlijk altijd dingen over het hoofd zien. Sommige merken worden bewust niet op de lijst vermeld, omdat deze bijvoorbeeld niet verkrijgbaar zijn in Nederland. Is er een merk dat jij graag terug zou willen zien op de dierproefvrije lijst, of ben ik een belangrijk merk vergeten? Neem dan contact met mij op zodat ik kan checken of ze aan de eisen voldoen om op de dierproefvrije lijst te komen!