Dierproefvrijnl

In maart zijn er weer een aantal nieuwe merken toegevoegd aan de dierproefvrije lijst. Benieuwd welke? Lees dan verder!

One two free. One Two Free is een redelijk nieuw merk dat huidverzorging, lichaamsverzorging en make-up verkoopt. Het merk is verkrijgbaar bij Douglas. Je herkent ze misschien aan hun typische roze verpakkingen. Onlangs kocht ik bij de Douglas hun miracle oil cleanser en ik ben super tevreden! Deze is zeker een aanrader voor de gevoelige huid 🙂

One Two Free, dierproefvrijnl

Drs Leenarts. Drs Leenarts is een dierproefvrij merk dat verschillende huidverzorgingsproducten verkoopt. Zo hebben ze skincare gericht op verschillende specifieke huidaandoeningen en verkopen ze bodycare, niet alleen voor volwassenen, maar ook voor baby’s en kinderen. Naast dierproefvrij is het merk ook vrij van onzinnige toevoegingen in haar producten. 

Leenarts, dierproefvrijnl

Philosophy. Na jaren niet dierproefvrij te zijn geweest, heeft Philosophy eindelijk voor dierproefvrij gekozen en staan ze nu officieel op de dierproefvrije lijst! Misschien heb je het merk wel eens in de Ici Paris zien liggen. Ze zijn nu gecertificeerd door Leaping Bunny dus je kunt de producten met een gerust hart gebruiken <3 Philosophy heeft een groot assortiment aan verschillende producten; van skincare tot bodycare tot parfum. Let op; Philosophy valt wel nog steeds onder moederbedrijf Coty, dat niet dierproefvrij is. Sommige mensen kiezen ervoor om alleen merken te kopen die vallen onder een moederbedrijf dat ook dierproefvrij is, maar deze keuze is natuurlijk helemaal aan jou!

Philosophy, dierproefvrijnl

Is er een merk dat je nog niet terugziet op mijn site of heb je een eigen merk en wil je graag aan de dierproefvrije lijst worden toegevoegd, aarzel niet om contact met mij op te nemen om te zien of je aan de voorwaarden voldoet! Als je een merk niet terugziet op mijn lijst, kan het ook zijn dat ik nog contact met het merk aan het opnemen ben. Ik neem alleen merken op in de dierproefvrije lijst die volledig dierproefvrij zijn, gedurende elke stap van het productieproces. Omdat ik het altijd goed wil controleren, duurt dit soms iets langer. 

 

*Foto's zijn afkomstig van de Instagram-accounts van de benoemde merken.*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *