Dierproefvrijnl

Deze week kreeg ik een haarmasker opgestuurd van het merk Hardi Petals om te testen en te reviewen. Hardi Petals is een merk dat dierproefvrije en vegan haarmaskers verkoopt. Het is een redelijk nieuw merk dat onlangs aan mijn dierproefvrije lijst is toegevoegd. Ik was natuurlijk erg benieuwd!

Wat me meteen opviel was de verpakking, deze zag er erg vrolijk en kleurrijk uit. Naast het testen van producten vind ik het ook altijd leuk om deze mooi op de foto te zetten, en deze verpakking was zeker insta-waardig! Ook heeft het bedrijf verschillende goede principes. Om wat voorbeelden te benoemen;

haarmasker hardi petals, dierproefvrijnl

Diezelfde avond ging ik het masker testen. Iets wat me heel positief beviel was de geur. Het masker rook namelijk naar een van mijn favoriete geuren; kokos! Nadat ik mijn haren had gewassen heb ik het masker aangebracht. Ik heb dit zo’n 5-10 minuten laten intrekken. Ik wring altijd eerst goed mijn haren uit voordat ik een masker aanbreng, zodat het extra goed intrekt. Je merkt meteen bij het aanbrengen dat het erg hydraterend aanvoelt. Naderhand heb ik het uitgespoeld en mijn haren aan de lucht laten drogen. Het resultaat viel zeker niet tegen; mijn haar was zacht, gehydrateerd en makkelijk doorkambaar.

Jullie weten inmiddels wel dat ik enorm voorstander ben van het supporten van kleine/beginnende bedrijven, zeker als ze het belang van de dieren en de natuur meenemen in hun bedrijfsvoering! Ik vond het dan ook heel leuk om dit masker te testen. Ik ben in ieder geval fan en ga deze zeker vaak gebruiken! Wil jij ook Hardi Petals supporten en een haarmasker bestellen, klik dan hier om naar hun webshop te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *