Dierproefvrijnl

Ben jij al gaan shoppen voor het nieuwe schooljaar? Sommige mensen doen dit al vroeg in de vakantie waar andere mensen dit het liefst zo lang mogelijk uitstellen. Naast de materialen die je voor school zelf nodig hebt (schriften, boeken, pennen etc.) is het natuurlijk ook fijn om een collectie aan verzorgingsproducten bij je te hebben om fris te blijven gedurende de dag. Heb je wat advies nodig over welke producten je mee kunt nemen én welke dierproefvrij zijn? I got you!

Intieme hygiëne

Ongesteld zijn op school kan best een uitdaging zijn. Zeker op de lange dagen is het fijn om je tussendoor op te frissen. Daarom is het fijn om producten bij je te hebben als maandverband, tampons en reinigende doekjes. Niks is natuurlijk vervelender dan op school ongesteld worden en geen producten bij je te hebben. En daarnaast, als jij ze niet nodig hebt zal er vast een vriendin zijn die het kan gebruiken. Zie hieronder al wat dierproefvrije opties, voor meer informatie over dierproefvrije menstruatieproducten verwijs ik graag door naar de pagina 'period' op deze website.

ongesteld

Antibacteriële handzeep

Ook is het fijn om je eigen antibacteriële handzeep bij je te hebben, wanneer je bijvoorbeeld in een situatie bent waar je niet de mogelijkheid hebt om je handen met water en zeep te wassen. Deze producten kunnen in verschillende vormen komen, zoals bijvoorbeeld een spray of een gel. Voorbeelden van merken die deze 'wassen zonder water' zeep in hun assortiment hebben zijn Kylie Skin, Rituals, Kruidvat huismerk en The Body Shop.

handzeep

Lipproducten

Niemand wilt natuurlijk droge, gescheurde lippen hebben op school. Er zijn verschillende manieren om je lippen gehydrateerd te houden, denk aan een lipolie, een lipmasker of lippenbalsem. Hieronder zie je wat voorbeelden van merken die dierproefvrije lipproducten aanbieden. Welke kies jij?

 

lipproducten

Deodorant

Helaas zijn er op het gebied van deodorant nog veel merken die gebruik maken van dierproeven. Maar wees niet bang, er komen steeds meer goede dierproefvrije opties op de markt, en we blijven positieve hoop houden voor de toekomst! Zie hieronder al wat dierproefvrije opties. Voor het gemak heb ik ook een aparte pagina voor deodorant aangemaakt op deze website onder de categorie "bodycare".

deo

Matte Poeder

Heb jij ook wel eens dat je al een aantal uur nadat je je make-up hebt gedaan in de ochtend weer helemaal aan het glimmen bent? Voor mij is een matte poeder onmisbaar in mijn schooltas! Gelukkig zijn er enorm veel goede dierproefvrije make-up merken, en dus genoeg goede setting- en matte poeders! En dit hoeft helemaal geen high-end product te zijn, twee van mijn favoriete merken, Essence en Catrice, zijn dierproefvrij en daarnaast ook nog eens goedkoop.

matte poeder

Hand- en Nagelproducten

Ben jij net als ik en vind jij de verzorging van je handen en nagels ook zo belangrijk? 🙂 Zeker nu ik gestopt ben met nepnagels en ik mijn natuurlijke nagels weer uitgroei is goede zorg en hydratatie voor mij extra belangrijk! Een goede crème/olie houdt je nagels gehydrateerd en flexibel, waardoor ze minder snel breken of scheuren. Gemakkelijk mee te nemen én gemakkelijk aan te brengen gedurende de dag!

hand en nagel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *