Dierproefvrijnl

De eerste 8 dagen van de adventstijd zitten er weer op! Dit jaar ben ik voor twee budgetproof, dierproefvrije en vegan adventskalenders gegaan, namelijk die van Essence en die van Max&More. Hier een overzicht van wat er in de eerste 8 vakjes zat!

Dag 1: In vakje 1 van de Essence kalender zat een eyeshadow & brow highlighter. Een highlighter in poedervorm dus voor je ogen en wenkbrauwen in een gouden shimmer kleur. Ik zal deze persoonlijk denk ik vooral gebruiken om highlight in mijn ooghoeken toe te voegen, dus deze komt zeker van pas! In de Max&More kalender zat deze leuke swirl lipgloss, helemaal in kerstthema met de rood-wit combinatie. Ik heb nog nooit een lipgloss van Max&More geprobeerd dus ik ben benieuwd!

ad 1, dierproefvrij

Dag 2: In het tweede vakje van Essence zat een rode semi-matte lipstick. Normaal gesproken niet zo mijn ding maar voor de kerstdagen vind ik deze kleur dan weer wel heel leuk! Max&More dag 2 leek erg op Essence dag 1, namelijk een gouden shimmer oogschaduw. Simpel maar wederom leuk voor de kerst!

ad 2, dierproefvrij

Dag 3: In het derde vakje van Essence zat een mini matte nagellak. Een hele mooie lichtroze kleur die bij elke huidskleur wel mooi staat. Leuk aan deze nagellak vind ik dat het een matte finish heeft, dit zie je toch wat minder vaak. In vakje 3 van Max&More zat blotting paper. Handig voor mee in je tas zodat je je huid kan afpoederen op het moment dat deze begint te glimmen. 

ad 3, dierproefvrij

Dag 4: In vakje 4 van de Essence kalender zat een eyeshadow shader brush. Leuk in kerstthema en compact van formaat. In vakje 4 van de Max&More kalender zaten nagelstickers. Ik heb al eerder nagelstickers geprobeerd van Max&More en ik was hier heel enthousiast over, dus hier ben ik erg blij mee! Ook makkelijk met gellak te combineren!

ad 4, dierproefvrij

Dag 5: In het vijfde vakje van Essence zat een brow fixing gel. Altijd handig om te hebben dus deze komt ook zeker van pas. In het vijfde vakje van Max&More zat een nagelvijl, deze gaat net als het blotting papier mee in mijn tas. Simpel maar logisch voor de prijs van de kalender.

ad 5, dierproefvrij

Dag 6: In het zesde vakje van Essence zat een face perfecting powder. Een transparante poeder met hele subtiele shimmer. Wat ik zo leuk vind aan deze poeder is de kerstvormen die in de poeder zelf zijn gemaakt. Max&More dag 6 bevatte een hydrogel lipmasker, deze vond ik zo leuk! Weer eens wat anders, leuk voor de afwisseling.

ad 6, dierproefvrijnl

Dag 7: In het zevende vakje van Essence zat iets wat ik ook heel leuk vond, namelijk nagelstickers in kerstthema. Super schattig en deze ga ik zeker gebruiken. In de kalender van Max&More zat deze dag een gouden oogpotlood. Ik weet nog niet helemaal hoe ik deze ga gebruiken dus ik ga maar eens wat ooglooks op Pinterest zoeken ter inspiratie.

ad 7, dierproefvrij

Dag 8: In vakje 8 van de Essence kalender zat een transparante lipliner. Ik weet dat dit een aantal jaar geleden ook eens in een kalender heeft gezeten, volgens mij was dit ook Essence. Ik snapte er toen al niet helemaal de functie van en nu eerlijk gezegd nog steeds niet haha, dus deze was iets minder. In het achtste vakje van Max&More zat een slijper voor je oog-, wenkbrauw- en lippotloden. Net als de nagelvijl simpel maar wederom verklaarbaar!

ad 8, dierproefvrij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *