Dierproefvrijnl

Je kunt er bijna niet meer omheen; strikjes. Het is dé trend van TikTok momenteel en je ziet ze overal terugkomen; in outfits, in decoratie voor je huis en in verschillende haarstijlen. Ben jij ook weg van deze trend en ben je altijd op zoek naar nieuwe trendy haarstijlen, dan ben je hier op het goede adres!

De half up half down. Matilda Djerf liet het al zien op haar Instagram. Deze haarstijl is perfect voor als je je haren los wilt dragen maar ze ook uit je gezicht wilt houden. De bovenste helft van je haar maak je vast en de onderste helft laat je los, je krult je haar, je voegt de strik toe (kan gewoon cadeaulint zijn) en voilá!

MATILDA DJERF (@matildadjerf) • Instagram photos and videos

Twee losse vlechten. Hoe leuk is deze haarstijl? En super gemakkelijk! Zo simpel maar toch heel stijlvol. Wil je net iets extra’s doen? Dan kun je ook nog je haren invlechten om de gehele look af te maken of meerdere strikjes toevoegen. 

pinterest hairstyle

De claw clip + strik combinatie. Claw clips zijn natuurlijk al een langere tijd enorm trendy. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, geven je haar meer volume en kunnen op verschillende manieren gedragen worden. Dat de combinatie van deze twee trends enorm viral zou gaan op social media was dus wel te verwachten!

download pinterest

De hoge staart met vlechten. Het is dat mijn haar hier niet dik genoeg voor is, anders was dit zeker een dagelijkse haarstijl van mij, want hoe leuk staat dit?! Je maakt een hoge strakke staart, je maakt vlechten van het haar (meestal zo’n 3-4 vlechten) en natuurlijk als finishing touch het strikje.

@annamuralta

De half up half down 2.0. Ik heb eigenlijk geen idee of er een specifieke naam is voor deze haarstijl, maar leuk is het zeker. In plaats van één staart bovenop je hoofd te maken, maak je er twee. De rest van het haar laat je weer los, net als bij de eerste haarstijl, en deze krul je.

@crystalkaro on ig

Welke van deze haarstijlen ga jij proberen? Alle inspo-afbeeldingen zijn afkomstig van Pinterest. Zoek je nog meer inspiratie? Tussen mijn borden op Pinterest (@dierproefvrijnl) vind je nog veel meer.

Veel liefs! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *