Dierproefvrijnl

In februari zijn er weer een aantal mooie nieuwe merken toegevoegd aan de dierproefvrije lijst! Hieronder zie je het maandelijkse overzicht van de merken die jij met een gerust hart kunt gebruiken.

  1. Organic Shop. Organic Shop is een merk dat allerlei bodycare producten verkoopt. Ik had het merk al vaker in de schappen zien liggen bij de Kruidvat en Trekpleister, maar nog nooit eerder geprobeerd. Ik heb contact met Organic Shop opgenomen en goed nieuws; ze zijn dierproefvrij én vegan! Organic Shop Body Scrub Raspberry Cream 250 ml | Plein.nl
  2. Janzen. Ik kende het merk niet, maar na een aantal vragen te hebben ontvangen over Janzen moest ik het wel opzoeken en contact met ze opnemen. En goed nieuws; ze zijn dierproefvrij! Janzen verkoopt bad- en doucheproducten, handverzorging, bodycare en haarverzorging. Naast producten voor jezelf bieden ze ook andere producten aan om je interieur lekker te laten ruiken, zoals geurstokjes voor in huis of bijvoorbeeld autoparfum. 

Drogisterij Visser - Uw specialist in schoonheid en gezondheid! - JANZEN  LOVING MOMENTS GIFTSET SUN 81

3. Nimya. Nimya is het beautymerk dat is opgericht door de bekende beauty-influencer Nikkie Tutorials. Nikkie is enorm bekend online door haar Youtube video’s waarin ze allerlei make-up looks laat zien. Het merk Nimya is verkrijgbaar bij de Douglas en helemaal dierproefvrij.

Nimya License To Glow Serum | Space NK

4. Love2Smile. Love2smile is een mondverzorgingsmerk dat verschillende producten verkoopt, maar waar ze vooral bekend om staan, zijn hun whitening strips. Ook verkopen ze tandpasta’s met allerlei bijzondere smaakjes (munt, peach, watermeloen etc.) en bamboe tandenborstels.

Premium Teeth whitening strips – love2smile.nl

5. Boombrush. Boombrush is een merk dat elektrische tandenborstels en tandpasta verkoopt. Ze zijn helemaal dierproefvrij en daarnaast zijn de tandpasta’s ook vegan, hoe mooi is dat!

BOOMBRUSH Elektrische Tandenborstels Sonische Tandenborstels met 90 dagen  Batterij - Zwart/Wit : Amazon.nl: Gezondheid & persoonlijke verzorging

6. Cien. Eindelijk! Cien, het eigen merk van Lidl, staat nu op de dierproefvrije lijst! Ik ga altijd het hele productieproces na dus vandaar dat het af en toe iets langer duurt. Maar Lidl heeft uiteindelijk aan mij kunnen bevestigen op geen enkel punt in hun productieproces gebruik te maken van dierproeven.

Crème - Lidl

7. W5. W5 is ook een eigen merk van Lidl dat verschillende schoonmaakproducten verkoopt. Ook dit merk is dierproefvrij.

W5 all-cleaner multi-usages 1.25L – GlowNShine LB

8. Formil. And last but not least… ook Formil van Lidl is dierproefvrij. Je kan het wasmiddel van Formil dus met een gerust hart kopen en gebruiken!

Vloeibaar wit of kleur - Lidl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *