Dierproefvrijnl

Goed nieuws; er is deze week weer een nieuw merk toegevoegd aan de dierproefvrije lijst! Pink Gellac is 100% dierproefvrij. Het merk heeft aan mij kunnen bewijzen op geen enkel punt in hun productieproces gebruik te maken van dierproeven. Ze testen zelf niet op dieren, werken enkel samen met dierproefvrije leveranciers en testen niet via derde partijen op dieren. De producten van Pink Gellac worden geproduceerd, ingepot en verscheept in Nederland; made in Holland dus.

Pink Gellac 1, dierproefvrij, dierproefvrijnl

Pink Gellac biedt, zoals je waarschijnlijk al aan de naam kunt opmerken, een groot assortiment aan gellak aan. Gellak is inmiddels voor veel mensen onmisbaar geworden. Het blijft lang zitten, is gemakkelijk aan te brengen en droogt snel door middel van een UV- of Ledlamp. Naast een online shop heeft Pink Gellac ook een aantal winkels door Nederland heen, bijvoorbeeld in Maastricht, Utrecht of Amsterdam.

Wat vind jij van dit goede nieuws? Voor mij is gellak inmiddels ook onmisbaar geworden, dus nu er weer een nieuw merk op de dierproefvrije lijst staat, ben ik heel benieuwd om deze te proberen! Voor de gehele lijst met dierproefvrije nagelproducten, klik hier.

*Alle afbeeldingen zijn afkomstig van de website en/of social media van Pink Gellac.