Dierproefvrijnl

Zelfbruiner; het is dé perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een gezonde, bruine gloed zonder de schadelijke effecten van UV-straling. Gelukkig zijn er inmiddels heel wat goede dierproefvrije zelfbruiners op de markt gebracht, hieronder vind je een overzicht van mijn 5 aanraders!

  1. Tanologist self tan water. Deze is al een langere tijd een van mijn go-to zelfbruiners. Het is een spray die gemakkelijk aan te brengen is op zowel gezicht als lichaam. De tan ontwikkelt zich binnen 1 uur, maar naar mijn ervaring zie je na een paar uur pas écht het resultaat. Het merk Tanologist is op verschillende plekken verkrijgbaar, waaronder; Zalando, Lookfantastic en Asos.
  2. One Two Free self tan drops. Deze self tan drops zijn speciaal gemaakt voor gezicht, hals en decolleté. Het fijne aan dit product is dat je de drops gemakkelijk kunt mengen door jouw dag- of nachtcrème, waardoor je een natuurlijk resultaat bereikt. De self tan drops zijn verkrijgbaar bij Douglas voor 19,99 euro. En éxtra mooi; dit product is naast dierproefvrij ook nog eens 100% vegan.
  3. De Coco & Eve sunny honey bronzing drops. Met een beoordeling van gemiddeld zo’n 5 sterren op Douglas komt deze zelfbruiner ook als een van de beste uit de test naar voren. Dit product is vergelijkbaar met de drops van One Two Free, je kunt deze namelijk ook mengen met je dagelijkse moisturizer voor een natuurlijk en egaal effect. De drops zijn in twee kleuren beschikbaar, namelijk ‘medium tan’ en ‘dark tan’ en kosten 27 euro voor 30 ml. 
  4. Bondi Sands one day matte tan. Ook dit is een zelfbruiner die ik, vooral in het voorjaar en in de zomer, dagelijks gebruik. Deze zelfbruiner was je er namelijk aan het eind van de dag weer af! Kom je er in de ochtend bijvoorbeeld achter dat je de avond van tevoren zelfbruiner bent vergeten op te doen, dan is dit product jouw redder. Ook dit product heeft een beoordeling van 5 sterren en is verkrijgbaar voor 14,99 euro.
  5. Isle of Paradise self tanning mousse. Deze zelfbruiner is nét weer iets anders dan bovenstaande opties, deze is namelijk in de vorm van een mousse. Een mousse is ideaal om je lichaam een zongebruinde kleur te geven. Je kunt deze mousse gemakkelijk aanbrengen door middel van een zelfbruiner handschoen. Het product is verkrijgbaar in light, medium en dark. De zelfbruiner is zowel dierproefvrij als vegan.

Banner Tan 2, dierproefvrijnl, dierproefvrij, dierproefvrije